Utlottning! Kaosteknik firar 3000 likes på Facebook!

28.08.2014 18:22

Ett (för att citera min egen Mini) GIGANORMT tack till alla er 3000 personer som klickat gilla på Kaostekniks hemsida på Facebook! Ni anar inte hur mycket det gläder och värmer mig!


När vi passerade 1000 och 2000 likes på Facebook firade vi med utlottningar och självklart skall vi göra det även nu så här kommer information om detta! Denna gång finns flera vinster: Ett presentkort, en bok och såklart lite fler Kaosteknik-buttons! :)

Presentkortet är om 200 kr hos Slöjddetaljer där man via nätet bland annat kan köpa papper, pärlor, lera, verktyg, färg, fjädrar, visare till klockor, tyg, pennor, klistermärken, färgade glasspinnar, piprensare, schabloner m.m. m.m. det vill säga allt du kan tänkas behöva när du skapar egna hjälpmedel eller helt enkelt bara vill pyssla med din Mini!
Läs mer på Slöjddetaljers hemsida här.

Boken är ett signerat exemplar av ”I dina ögon” av Thomas Nybom. En fantastisk berättelse rakt ur hjärtat på en pappa som kämpat för sin dotter med NPF. Jag läste boken med fasa och förfäran, stor igenkänning och glädjetårar om vartannat. Det är en osminkad berättelse full av smärta och kärlek som är mycket läsvärd. Thomas har också arbetat med NPF i tjugo år, handleder inom ämnet och har startat en anhörigförening, NP Vision. Han föreläser också runt om i landet.
Du kan läsa mer här.

Fem stycken buttons/pins med texten Kaostekniker skall också hitta nya jackor, väskor eller skjortor att pryda!

Såhär deltar du:
Skriv ordet ”Deltar” följt av om du önskar boken eller presentkortet under inlägget om utlottningen på Facebook.
Exempelvis såhär:
Deltar, bok
Deltar, presentkort

Du får ditt lottnummer utifrån den ordning kommentarerna står. Den som skriver först får nummer 1 o.s.v.  Utlottningen avslutas lördagen den 30/8-2014 klockan 19:00 då mina egna privata Minisar får dra lottnumren ur en korg. När presentkortet och boken hittat sina vinnare dras fem personer till som får varsin button/pin. Vinnarna meddelas på hemsidan och på facebook.

Lycka till! :)