Semesterhumor

09.07.2014 20:19

När vi var på semester satt jag och bläddrade i pärmen som låg i rummet. Där fanns exempel på olika aktiviteter som fanns i området. Ingen av dem var möjliga för oss eftersom allt handlade om äventyr, tävling, vatten, fart och fläkt. En av annonserna fick mig att börja gapskratta. Vissa saker blir liksom jätteroliga utan att någon annan riktigt fattar varför... Jag tror att många av er som har en Mini förstår humorn i den här annonsen...

 

För er som inte förstår skall jag förtydliga humorn något:

 

"En spännande plats för lek, tävling och oväntade utmaningar" Spännande = skrämmande, Lek = andra barn, d.v.s. stress, oväntade utmaningar = katastrof.

 

"Här kan du testa din teknik, fysik och tankeförmåga" Testa = prestationsångest, fysik = rädsla + grovmotoriska svårigheter, tankeförmåga = problem!

 

"i våra specialinredda celler" Celler = klaustrofobi och otäcka tankar om vad som händer i riktiga celler, mardrömmar i några veckor framöver.

 

"eller flera problem och utmaningar som löses med kreativ samarbetsförmåga i lag om 3-4 personer" Problem och utmaningar = ångest, prestationsångest, kortslutning och tårar. Kreativ = ??? finns inte. Samarbetsförmåga = ??? finns inte. Lag = katastrof.

 

"Allt medan klockan tickar och spänningen stiger" (Läs: allt medan stressen ökar och paniken tar över) Som om det inte var nog katastrofalt redan är tidspressen ändå kulmen på eländet.

 

"Arosfortets aktiviteter är delvis handikappanpassade" (Yeah right! Inte NPF i alla fall hahaha!)

 

"Rekommenderad ålder från 10 år" = Självförtroendekrasch. "Jag borde klara detta eftersom jag är över tio år men jag gör inte det så alltså är jag värdelös"

 

Nämen vad säger ni? Skall jag ta och ringa och boka? ;)