Kaosteknik 1 år!

21.09.2014 15:54

I dag för ett år sedan satt jag helt förbluffad över den storm av respons jag fått på min text om solen. Jag skrev den efter en sömnlös natt då jag funderat och funderat på hur jag skulle kunna få min dotters skola att förstå hur det kom sig att hennes npf inte märktes i skolan trots att den skapade fullkomligt kaos inuti henne och för vår familj. Morgonen efter lade jag ut den på nätet i ett föräldraforum för att få lite feedback på om detta skulle kunna vara ett sätt att förklara. Det tog ett dygn för texten att spridas och helt plötsligt hade jag 1000 likes på facebook på den. Ytterligare några dygn senare hade jag 2000. Och frågorna strömmade in: "Var finns mer? Var får vi tag i dig? Vi vill använda detta - hur kontaktar vi dig? Har du någon hemsida?"
Den 21/9-2013 skapade jag därför en hemsida. Lite snabbt sådär. Jag behövde ju finnas någonstans när det plötsligt fanns en sådan efterfrågan. Och Kaosteknik föddes.
Idag, ett år senare, har Kaosteknik nära 4000 följare, varav drygt 3000 via facebooksidan. Jag får fantastiska mail av er läsare och mitt material används på alla möljiga håll; av föreläsare, på bvc-mottagningar, bup-mottagningar, skolor, av kuratorer, psykologer, specialpedagoger - och inte minst av familjer.
I dag äter vi prinsesstårta här hemma. Och jag hoppas att ni alla vill fira med mig att Kaosteknik fyller 1 år, och att ni vill stanna kvar och följa och sprida sidan så att den får fortsätta att finnas och utvecklas länge, länge! Det finns många planer för vad detta skall komma att mynna ut i så småningom, men jag håller dem än så länge lite för mig själv. Klart är i alla fall att jag kommer att göra ett par föreläsningar under våren 2015 ;) 
Skulle du vilja fira lite extra med mig - och med oss alla kaostekniker - så skulle jag bli jätteglad ifall du ville skriva vilken din favorit är på hemsidan - blogginlägg, material eller bild, vad det än må vara. Skriv i gästboken, skicka ett mail, eller kommentera på facebook! :)

Sist men inte minst T A C K till alla er som läser, följer, kommenterar, mailar och sprider! Tack för att jag får göra det här! :) <3