Ät pusselbitar!

31.03.2014 22:34

Kampanj i samband med världsautismdagen den 2 april.

Kaosteknik säljer små ätbara pusselbitar under hela april månad! 
Pengarna går oavkortat till Autism och Aspergerförbundet. Pusselbitarna stansar jag ut för hand av blå sockerpasta som sedan får härda. Använd dem till att dekorera cupcaces, kakor, tårtor, glass eller varför inte som en ätbar dekoration på bordsduken!? Uppskattat av alla, inte minst av barnen, och lockar garanterat till samtal som uppmärksammar autism! Bjud kollegerna på glass med pusselbitar till kaffet och väck uppmärksamhet kring autism!
Varje förpackning innehåller 35 små pusselbitar, c:a 2 x 2 cm stora och kostar 20 kr + emballage och frakt 15 kr. Totalt 35 kr.
Så här beställer du:
Skicka ett mail till lina@kaosteknik.se och ange hur många förpackningar du vill beställa. Ange också ditt namn och din adress.
Du får ett bekräftelsemail tillbaka med kontonummer där du kan sätta in den totala summan. Glöm inte att ange ditt namn som referens. Klart! Dina ätbara pusselbitar kommer på posten.
Leveranstiden beror på hur många beställningar som kommer in. Beställningarna behandlas löpande. Vill du ha dina pusselbitar till världsautismdagen behöver jag ha din beställning och insättning senast den 28 mars. Sista dag för samtliga beställningar är den 30 april. OBS! Sockerpastan kan innehålla spår av nötter! Vill du ha en specifikation på sockerpastans innehåll mailar jag den gärna!
Hoppas att vi tillsammans kan samla in en välbehövd summa pengar till Autism och Aspergerförbundet!
Ha en underbar, blå april månad! ;)
 
Ps.Kaosteknik står inte bakom organisationen "Autism speaks" syn på autism. Jag vill uppmärksamma dagen som ett sätt att synliggöra autism i samma anda som Autism och Aspergerförbundet.