Gästbok

Datum: 25.06.2016

Av: Ung

Ämne: Ingen hjälper mig ju!

Jag har sökt hjälpmedel och stöd för plugget skit länge typ. Jag fick inte ha fysik i grundskolan fast jag ville. Jag har add,autism speakrum, inlärnings svårigheter och svår språkstörning. Min skola vägrar ge mig hjälpmedel och specialkost trots jag fick läkareintyg på det! Ps jag är 18. Komunen tycker jag håller på bli för "gammal" för gymnasiet! Jag behöver verkligen hjälp NU! Men.. det är som sandpapper som skrapar på själen typ. Hjälp?

Datum: 02.12.2015

Av: Maria O

Ämne: Tankar

Jag läste din artikel om "orka bära" idag. När jag hade läst en tredjedel kände jag hur jag brast. Brast sönder.......allt bara försvann och där satt jag och grät som ett litet barn.
Du har verkligen målat varenda liten detalj som beskriver den tyngd man går och balanserar med.
Artikeln har dykt upp i mitt huvud flera gånger under dagen och jag har nog läst den totalt fem gånger och varje gång sitter jag där och undrar varför den berör mig så starkt.
Jag vill säga tack för att jag genom din artikel har hittat en sida hos mig som jag trodde jag hade bearbetat klart.
Men det har jag uppenbarligen inte.
Jag ska läsa igenom ditt material så jag får en bättre och framförallt tryggare plattform att stå på.


Datum: 28.05.2015

Av: Kastrullhäxan

Ämne: moment 22

tack för det du skrev, känner igen mig totalt. Har dock turen att ha en skola som hjälper till ändå och stöttar mig till 100% från dag ett då jag tog kontakt med dom. Min dotter som är 12 år och i väntan på utredning har som tur är en underbar skolkurator. Är väldigt nervös över hur dom kommer tolka henne på np teamet när dom väl träffar henne. Hon har ju inga större problem med skolan.Men det sociala fungerar absolut inte och inget knappt hemma med utbrott efter utbrott. Men jag går in här och läser och hittar ideer som jag testar och använder mig av mellan åt som faktiskt fungerar. Morsan och mini är perfekta att känna igen sig i o orka lite till. TACK

Datum: 29.05.2015

Av: Kastrullhäxan

Ämne: Sv:moment 22

tillägas ska att bup träffade henne en gång och sa att hon var deprimerad och att det nog berodde på mig eftersom att jag oxå har mått dåligt

Datum: 17.06.2015

Av: Kaosteknikern

Ämne: Sv:moment 22

Hej! Tack för ditt inlägg! Vad bra att de stöttar dig/er i skolan och att din dotter har en bra kurator! Jag känner mycket väl igen oron över hur utredarna skall tolka barnet och även det du skrev nedan, att diagnosen blir depression (eller något annat - t.ex. ångest) och att skulden lätt läggs på mamman. Jag kan inte begripa att det fortfarande är så här år 2015! Det är helt otroligt att det finns så dåligt med kunskap! Jag önskar er allt gott och hoppas innerligt på det bästa bemötandet och förståelsen!!! Ps. Vad roligt att höra att du provat idéer från Kaosteknik som fungerat!!! Det värmer enormt! Varma hälsningar från mig!

Datum: 28.05.2015

Av: Ameli

Ämne: Så bra

Det du har skapat är ju så bra.
Helt perfekt i :
Hemmet
Skolan
Specialboende
Ute i livet
mm.
Kikar in lite då och då.
Även dom som inte har kontakt med dessa personer just nu har nytta av att läsa detta inför kanske kommande behov.
Det här är ju tillgängligt för alla.

Datum: 17.06.2015

Av: Kaosteknikern

Ämne: Sv:Så bra

Hej!
Oj wow tack! Vilket jättefint "betyg" ! :)

Datum: 01.05.2015

Av: Tras-mamman

Ämne: Tack för allt jag fått läsa här.

Det du skriver här återger vad jag upplever. Ge Tid och anpassa efter barnet så dom hinner med att göra det vi vill.
Att få läsa detta gjorde mig mycket ledsen men samtidigt lättad för att det är fler som upplever samma oförståelse av hur man arbetar med bemötandet av barnet.

Datum: 09.05.2015

Av: Kaosteknikern

Ämne: Sv:Tack för allt jag fått läsa här.

Hej! Tack för ditt inlägg! Visst är det med blandade känslor man läser sådant som man känner igen sig i. Man behöver ju få känna att man inte är ensam om svåra saker och samtidigt kan det bli så tydligt hur svårt det är. Jag är glad att det gett dig något att läsa. Värme från mig!

Datum: 16.01.2015

Av: Agneta Hallin

Ämne: Tack från specialpedagogen!

Vilket toppenmaterial du har skapat. Mycket användbart och roligt för många.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Ny kommentar